Boek nu

Restaurant

Boek nu

aankomst
vertrek

RESTAURANT

Bistro Zwart Huis

Reserveer dus zeker ook een tafel in Bistro Zwart Huis, deze bistro en aantrekkelijke bar is gekend voor z'n lekker eten en unieke atmosfeer in Brugge. Je kan er terecht voor smakelijke gerechten, een verfrissende apero en live muziek met gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland.
Lees meer

Gezellige en authentiek

Hotel Cavalier heeft een authentiek interieur en bevindt zich op het gelijkvloers. De grote ramen kijken uit op een aantrekkelijke straat en de stadsschouwburg. Zo weet u meteen dat u hier in hartje Brugge logeert. U kunt er ook gratis gebruikmaken van de wifi. Dat is handig om uw bezoek aan Brugge te plannen terwijl u geniet van een Belgisch biertje.

In de zomer is het aangenaam vertoeven op het bijhorende terras aan de voorzijde van ons hotel.

RESERVEER EEN TAFEL

Historisch pand

Dit historisch pand is met zijn 19 m hoge verankerde bakstenen schermgevel boven een plint van Doorniks kalksteen één van de meest indrukwekkende van Brugge. De schermgevel was oorspronkelijk hoger en met kantelen afgewerkt en is nu in het midden voorzien van een getrapte top. De vensters zijn rechthoekig met zandstenen kruiskozijnen, glas-in-lood en gekoppelde spitsboogjes met driepassen op borstwering.